21. toukokuuta 2014

Pientä lomasuunnitelmaa..



Päätimme tänä kesänä, kun saimme yhtäaikaa viettää lomat, lähteä vähän käymään jossain muuallakin kattelemassa ja meidän onneksemme mies voitti töistä lahjakortin, jolla saamme majoituksen ja paikaksi valittiin Oulun Eden.  (olen tainnut itse vain kerran joskus käydä!)
Me kun olemme molemmat vuorotyössä, niin on todella hankalaa järjestää aikaa reissuille töiden lomassa joten nyt siihen on vihdoin tilaisuus eikä tarvi murehtia kun tullaan kotiin että pitäisi seuraavana päivänä jo lähteä töihin, vaan saadaan ottaa vielä rennosti senkin jälkeen jonkin aikaa :)
Majoitumme siis hotelliin viikonlopuksi ja ajattelimme myös vierailla kummityttömme luona. Mistäpä sitä tietää jos päätetäänkin ajella siitä vielä johonkin ..:) Meillä kun on kokonainen kk yhteistä aikaa <3

 Lapset ovat omasta mielestäni vielä sen verran pieniä että se matka riittää meille näin ihan ensimmäiseksi pidemmäksi, kun toinen sitä ei kuitenkaan sitten muista :) Ehkä seuraavan reissun teemme sitten etelämmäs, jossa meillä molemmilla on sukulaisia :) Reissata kyllä kerkiää!

O on ollut niin arka uusille asioille viime kesänä ettei ole uskaltautunut edes rannalla juuri räpiköimään vedessä, saa nähdä miten nyt käy kun menemme kylpylään.Uskon että tykkää kovasti kun olemme kaikki yhdessä ja L osaa jo istua ilman tukea, niin heistä on seuraa toisillensa jo paljon! Hiukkasen helpompaa sitten senkin puolesta jo toteuttaa tämä..Vähän kyllä kieltämättä jänskättää miten selviydymme siellä :D Kääks! 






19. toukokuuta 2014

Pienin meistä.


9kk <3 




Kesä pilkistää; minä ja lapset nautimme siitä! :)

 Ulkoilemme aina kun vain kerkeämme tai ei ole muuta ohjelmaa/huono sää. Ulkoilusta on tullut tärkeä osa meidän rutiineja ja itse pidän niistä melko tiukasti kiinni koska muuten on koko paketti levällään, ainakin meillä... :)
Lapset nauttivat ja minäkin, mielummin olen kesällä ulkona vaikka kuuma onkin, lapsillakin on mukavempaa touhuamista siellä ja meidän pihapiiristä löytyy tuttuja perheitä jotka yleensä ovat yhtäaikaa pihalla niin aika kuluu todella nopeasti ja äitikin saa rupatella toisten kanssa..:)





Kävimme pari päivää sitten kävelyllä. Esikoinenhan tallustaa jo reippaasti itse pitempiäkin matkoja, mutta istuu silti kyydissäkin välillä. Tässä olemme matkalla meidän lähellä olevan lammen puistoon.


Minusta on ihana kun sinne menee tuo pitkospuu reitti ja O tykkää varsinkin kävellä siitä metsän keskeltä :)  









Tämä meidän pienempi mussukka ei ole yhtään niinkuin veljensä oli pienenä.. O ei maistellut hiekkaa saatikkaan pystynyt koskemaan kun se oli niin inhottavan tuntoista. L möyryää jo hiekkalaatikolla, haluaa olla koko ajan touhussa matkassa ja pistää hiekkaa suuhun ja maistelee keppejä ja mitä kaikkea sieltä pihalta nyt suuhunsa saakin, tarkkana täytyy olla :) Istumaan kun hiekkikselle laittaa, se on samantien menossa etiäppäin :) minun pieni mutta silti jo muka niin iso poika <3.. Ja nämäkö pitäisi parin kk päästä raaskia jättää toisten hoidettavaksi, kyllä äitin sydän saa ison raapaisun!



  
 Tässä ompi vähän meidän sisätouhuja mitä hoksasin nappasta, eiliseltä ja tältä päivältä, tänään olemme aamupäivän viettäneet ulkona ja nyt lapset nukkuvat.

L on mahoton möyrijä; kiipeää, ryömii, piiloutuu, nousee pyykinpesukonetta vasten ja työntää pään sisään, menee koiran ruokalaatikon päälle katteleen ja joka paikkaan mihin vain pääsee ja missä on ovi auki :D Uloskin meinaa aina karata kun ovi jää vähänkin auki, silmät täytyisi nyt olla selässä siis! Siksi minulla ei varmaan mahda olla  oikeen aikaa mihinkään kun täytyy vahtia,leikkiä, viihdyttää, tehdä ruokaa, pestä pyykkiä ja piettää koti kunnossa :D mutta rakastan sitä ja lapseni ovat tyytyväisiä :)

Olen alkanut itse "vihata" tuota muovailuvahaa kun se on niiiiin kovaa murenevaa..äh..vaikka kastelenkin sitä aina se vaan murenee ja on vaan niin sotkuista! Toki se vielä meillä leikeissä on, en ole kehdannut heittää roskiinkaan!

Äitini oli tilannut sisaruksilleni kuvassa näkyvää taikahiekkaa joka käy kuin muovailuvahasta, vaikkei olekkaan värikäs mutta meillä O tykkää leikkiä ja painella siihen kuvioita, se "sulaa" kädestä kun laittaa sitä nyrkkiin ja se ei kuivu vaikka olisi kuinka kauan pöydällä.. :) Alhaalla linkki mistä löytyy tietoa ja videota :) Olen itse tykännyt ja meillä on tuota n.1kg verran :)

 http://www.leikkien.fi/WabaFun-Kinetic-Sand-Taikahiekka


           
    
Eilen illalla oli tarkoitus käydä lenkillä tuossa lähi Salessa mutta päätinki sitten ajaa auton Ounasvaaralle ja kiivetä hyppytornin portaille ja juosta vähän niissä. 7 kertaa ylhäällä kävin ja hommaan meni kaikkineen 37 min. Se oli kivaa ja ilmakin oli mukava vielä illasta! Ensiviikolla aion kavuta uudestaan, siellä vaan paikka paikoin on edelleenkin lunta reitillä! :)

Ensi kerralla kerron meidän kesäloma suunnitelmista enemmän :)

Nauttikaa auringosta! :)






16. toukokuuta 2014

Niin paljon kaikkea!

Nonni.
Aika taas hupenee ja eihän mulla oikeesti oo aikaa tänne kirjotella montaa kertaa viikossa ts. en jaksa ajatella päätäni puhki mitä kirjoitan joten nyt on muutama asia mielenpäällä..

Ensinnäkin, facebookin kautta on tullut mainostusta tällaisesta kuin LivBox josta en tiennyt sen koommin vaan otin selvää koska kuulin että se olisi kosmetiikkatuotteita(4-6kpl) sisältävä, kerran kuussa tuleva edullinen paketti! Itsehän en meikkejä tms ostele enää juuri lainkaan, mitäpä mie niillä, kun en mie missää juuri käykkään ( kaupassa, ulkona..) :D hah!

**LivBox saapuu kotiisi kerran kuukaudessa. Avaa ovi yllätykselle, kokeile tuotteita ja ilahdu!Livbox on yllätys, jonka sisältöä et tiedä etukäteen, mutta joka tuo varmasti hymyn huulillesi**  (lainattu livboxin sivuilta)

Kannattaa käydä kurkkaan jos kiinnostaa ja laittakaa mulle sähkäriosoitetta niin voin laittaa kutsun jossa voi liittyä tilaamaan! :) Itsekin tilasin!

Ja liikunnan puolelle.. :D

Kävin toissapäivänä pitkästä aikaa BodyPump tunnilla ja treeni oli erittäin kova, niinkin kova että sain hurjasti nestettä toiseen hauikseeni ja se kipeytyi siis levon kannalta nyt menee muutama päivä..Vieläkään en saa käsiäni suoraksi täysin :D

Olen myös alkanut kyykkyhaasteeseen jonka olen itse itselleni huvin vuoksi asettanut :D Viimeksi (tiistaina) meni 75kyykkyä 8kg kahvakuulan kanssa tehtynä. Teen joka päivä vähän erilaisia kyykkyjä niin ei pääse ykstoikkoiseksi :D Kyllä se siitä, periksi en anna ja loppuun asti mennään, katsotaan tuleeko kuun lopussa 250 kyykkyä vai vähemmän tai sitten enemmän??? ;D

Siinä näkyy vähän huonosti kylläkin turvonnut käsi ja punertava alue. Ei kipuu ei hyötyy ..Auts.
Ollaan paljon lasten kanssa nyt ulkoiltu vaikka sää ei ole ollut ihan parhaimmasta päästä, kova tuuli ja viileä, kolea ilma.. mutta kun mukavaa puuhaa ja kivaa juttu/leikkiseuraakin on niin miksipäs ei! :)
Nyt pyykit narulle ja laittamaan lapsille hedelmiä välipalalle valmiiksi!

Seuraavaan postauksen voisin koittaa laittaa kuvia mitä olen saanut napsittua lähiaikoina ja kertoa vähän meidän kesäsuunnitelmista ja muusta.. 

Lepposaa viikonloppua!









11. toukokuuta 2014

Cillit-Bang tuotetestausta!

Buzzaan teille täällä näistä muutamasta tuotteesta joista kerroin aikaisemmassa julkaisussa 
(Buzzaaminen tarkoittaa että kerron ystävilleni,työkavereille ja tutuille tuotetietoa ja omia mielipiteitä tuotteista!)
Buzzadorilta tuli minulle pari päivää sitten paketti ja eilen sen kävin nappaamassa R-kioskilta matkaani ja malttamattomana ihmisenä aloin tänään päikkäriaikaan sitten tuttuun tapaan siivoilemaan ;)

Paketti sisälsi 2 tuotetta kylpyhuoneen puhtaanapitoon ja tässä tuotteista vähän enemmän tietoa:


*Tehokkaita ainesosia, vaikuttavat muutamissa sekunneissa!
*Matala PH-taso
*CILLIT BANG tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on testivoittaja tässä tuoteryhmässä!
*Irroittaa sitkeimmätkin kalkkitahrat,saippuajäämät ja ruosteen.
*Sopii päivittäiseen puhdistukseen sekä isommalle ongelma-alueelle.
*Lasi-, akryyli-, keraamisille ja kaakelipinnoille(kylpyamme,wc-istuin jne.) sekä PVC-lattialle ja kromipinnoille.
*Tätä saa useista päivittäistavarakaupoista kuten esim. S-ryhmä, Kesko,Tokmanni..
*Suositushinta 3,95€
*Käytä kumihanskoja niin vältyt ihon ärsytyksiltä!




1. Cillit Bang- Kalkki ja likatahroille.

Kokeilin tuotetta saunan oven lasille, koska kalkkimuodostumat siinä olivat tosi häiritsevät ja näkyvät, oon miettiny kauan miten ihmeessä saan ne pois näkyvistä, ne ahisti :D Tuote oli siis vaahtomainen mikä minusta oli huono ainakin oveen suihkuttaa koska valui välittömästi..Suihkutin kuitenkin suoraan lasiin, hieroin kevyesti ainetta koko lasille ja annoin vähän aikaa vaikuttaa. Sitten kostella aine pois ja kuivaus kuivalla liinalla.
AVOT!Tässäpä kuvaa tapahtuneesta :D


Tämä oli minusta erittäin hyvä aine, itse olen käyttänyt pelkästään kylpyhuone Tolua sen hyvän tuoksun vuoksi ja eihän sillä saa mitään puhtaaksi.. Tuoksukin tässä on siedettävä, tosin vähän äkäisempi kuin Tolu :p Mutta hyvä aine tämäkin! 








2. Cillit Bang-Saippuajäämät ja suihku.

Testasin ainetta suihkusopissa olevalle valkoiselle laattapinnalle, johon oli myös kerääntynyt kalkkeumaa sekä saippuajäämääkin näkyi selvästi! Tässä aineessa vaahto oli parempi suihkuttaa, se ei lähtenyt valumaan niinkuin edellisessä. Suihkutus pienelle alueelle ja parin minuutin vaikutus, hieroin vielä kostella liinalla ja kuivasin kuivalla. Lopputulos oli tämä : 





Lopputulos ei ehkä niin selvästi näissä kuvissa näy mutta kyllä sillä hävisi kaikki ylimäääröinen kalkki ja kökkötahra! :) Näitä tuotteita aion varmaan jatkossakin ostaa, koska hinta ei ole päätä huimaava ja minulla on myös tätä sarjaa keittiöpuhdistukseen tarkoitettua ainetta ja sekin on osoittautunut hyväksi! :)





SIIVOUSPÄIVÄÄ ODOTELLESSA......! :)