6. tammikuuta 2015

arki;kiire-blogihiljaisuus


Kylläpäs aika vierähti.. olen muistanut välillä lukea joidenkin blogeja mutta omani on jäänyt kyllä aivan taka-alalle! Kesällä muistaakseni oli viimeinen kirjoitukseni mitä kävin niitä vähän läpi 😁
No mutta siis! Hyvää kuuluu, meille kaikille..  ☺
Päiväkotirulianssi alkoi poitsuilla elokuussa ja pari kk meni sairastellessa vähän väliä,oli tosi ikävä seurata kun toiset olivat millon missäkin taudissa,tosin pahimmista päästiin;enterorokot,märkäruvet sun muut inhokit jotka eivät meille onneksi rantautuneet!

Ollaan nyt mun miehen kanssa löydetty yhteinen sävel terveelliseen ruokavalioon sekä urheiluun ja minusta se on joltain osin tuonut meitä vielä enemmän yhteen. Onneksi meitä on nyt kaksi jotka pitävät ruuan säännöllisyyttä ja terveellisyyttä sekä monipuolisuutta tärkeänä, näin saadaan välitettyä sitä sitten myös lapsille pikkuhiljaa.. Herkut ovat meidän perheessä niiiin out nykyään että välillä vähän hirvittää kun tekee jtn kovasti mieli..😁 Maistuupi ainakin pullakaffit sitten muualla!

Tästäpä tulikin mieleen että haluan jakaa teille kuvaa taas hieman itsestäni.
Eka kuva on minusta kesällä 2014 ja tuo toinen on otettu nyt tammikuussa 2015 johon olenkin onnistunut jo hankkimaan muutaman kilon lisää. Olen siis aloittanut ekaa kertaa elämässäni säännöllisen saliurheilun, jota on reilu kk nyt takana!
Aiemmin pidin itseni kunnossa ruokavaliolla tietystikkin mutta myös eri ryhmäliikunnoilla satunnaisesti sekä kotona jumppaamalla. Nyt olen taas tyytyväisempi peilikuvaani entisestään!
 


Näillä mennään tätä uutta vuotta eteenpäin,uusin tuulin!

Psst!Ehkäpä saisin pikkuhiljaa aloitettua taas jotain jutun tynkää muistakin aiheista ja purkamaan ajatuksiani. Onko mielipiteitä mistä ehkä voisin kirjoittaa ensi kerralla ? :)

Mukavaa alkanutta vuotta 2015 !


3 kommenttia:

  1. Vautsi! Siellä on kunnon voimamimmi :) Kirjotappa enemmän mitä syöt päivän aikana ja miten reenaat kotona. Voisin ottaa vähän mallia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voimataso nousee pikkuhiljaa 😊 miepäs voisin kirjoitella vähän miten ja mitä syön.. kotonahan en enää reenaile mutta voin jotain kirjoitella mistä olis apua ja mitä oon itse tehny ! :) vinkkinä: fbssä käyppä Tikis sivustolla, siellä menossa 21 pvän haaste, laitan sulle kutsun, olen itse mukana 😉

      Poista
  2. No en saanut kutsuttua mutta käyhän kattoon!

    VastaaPoista