9. maaliskuuta 2014

Hohooi hohoooi!

Noniin se alkaa hiihtolomakin olla ohitte, meillä se meni aikalailla varsin samaan tapaan kuin normaali arjetkin..

Kävimme isomman pojan kanssa testaamassa vastikään tänne Rovaniemelle avattu HopLop ja se oli kyllä mukava paikka kun sai itsekin päästää sisäisen lapsen irti, kiivetä ja kavuta, sekä laskea liukumäkeä yhdessä! 
Siskoni, äitini ja 3 pienintä sisarustani olivat myös matkassa, mutta eihän siellä oikeen voinut ryhmässä pysyä kun sisarukset ovat jo sen verran isompia että mennä viipottivat hurjaa vauhtia! :D Pari tuntia hujahti ja sen tunsi kyllä kropassa kun kotiin pääsi!


Kerrankin mulla oli vähän aikaa tavata ystäviäkin, joita on pitänyt ja pitänyt ja vielä kerran pitänyt nähdä monesti, ei vaan oo yksinkertaisesti jaksanu/joutanu/päässy ? Nyt sen itselleni lupasin, ja se piristi mieltä :) Ihan kuin oltais nähty vasta vaikka siitä on vierähtänyt melkeinpä puoli vuotta, herranenaika!!Onneksi tietää että kyllä ne ystävät siellä jossain aina olevat ja ollaanhan me jo lähes kaikki perheellisiä, jokainen varmasti haluaa omistautua myös omalle perheelleen ja mie vähän taijan olla semmonen tyyppi, myönnän, tykkään touhuta paljon yksinkin mutta pyrin myös liikkumaan muuallekin kuin olemaan vain kotiympäristössä koska seinät alkaa helposti ahistaa.. Siksi ehkä välillä kaipaanki myös sitten niitä illanviettoja ystävien kanssa kun ei muuten nää tai sit jos näkee, se on sen kahvikupposen verran vain.. 

Päiviin tarvii tunteja lisääää että kerkeis tehä kaiken minkä haluaa, mua ahistaa!! 

Ukko läks pe aamupäivästä Leville mökkeileen, mie olin kärty, jo edellisiltana, mie olin niiiin kärty, alko harmittaan ittelläki ku tiuskin, kaikki oli iha hujanhajan, mulla ressasi miten mie selviän koirankäytöstä jos on kamala ilma, ja se kamala ilma oli..ei nyt paha mutta oli kuitenki!
Mentiin pe mun äidille ja oltiin siellä päivä, saatiin O:n enolta palapelejä 5 kpl ja O sai rekka-auton kun eno sillä ei kuulemma enää halunnut leikkiä.. Iltapäivästä kun tultiin kotiin otin samantein meiän tuplarattaat ja molemmat muksut siihen ja koira sisältä matkaan, se oli ihan vauhko! 
Voitte kuvitella sivullisten ajatukset; tuplarattaat, 2 lasta, iso musta koira joka hyppii ja pomppii eikä usko, se ulisee mulle, kalisutti hampaita ko seki vissii ressas ja mie koitan sitä komentaa... Niin.Meni hermot Taas.

Lauantai aamu oli kamala, naistenpäivä ja mie kotona "yksin", mulla ärsytti, olisin tahtonu duunata jotain.. Mie nukuin tosi huonosti yön ku tiesin ettei toinen oo siinä, niin tapahtuu aina, aura-auto jylläsi 04.00 ja O heräsi huutamaan äitiä.. Ilma oli hirveä, räntää, märkää ja eiku ulos, mentiin jo 10.00 pihalle, sittenpä oliki väsynyttä porukkaa ja itekki otin päikkärit.
Sitte me vaan oltiin, meillä oli herkuttelupäivä!Ostin hunajapaahdettuja maapähkinöitä vaan ne oli liian makeita kyllä mun makuun en voinu syyä niitä juurikaan joten laku ja suklaa vei voiton, nams!
Aamulla tunsi kyllä herkutelleensa ku oli aivan kamala nälkä heti herätessä!

Lepopäiviä, ihan kunnon semmosia, tälle viikolle tuli 3 koska kävin viime keskiviikkona tosiaan siellä 
Kuva minusta 6.3

kiertoharjoittelussa ja mulla oli hauikset niin jumissa että päätin lepuuttaa iha kunnolla, tänään sitte ei oikee meinannu kuulaharjotukset kotona luistaa, ei innostanu
aluksi ja vähä väsyttikin, mutta sain tehtyä ja tein vielä extrat päälle!Ny ootellaan isäntää saapuvaksi, lapset nukkuu molemmat kun herättiin 07.30.. Sain rauhassa syötyä ja sit kun ovi käy, mie meen suihkuun ja lähen hakeen Stadiumista itelle uuen kevät takin ja Pahasta Kurjesta voittamani EMP:n lahjakortin(osallistuin arvontaan tykkäämällä Paha Kurki Rockhouse sivuista)! 


3 kommenttia:

  1. Voi kun jaksaiskin aina näpsiä kameralla kuvia, mulla taitaa olla puhelimen kameran linssi jo niin naarmuilla ettei saa juuri kunnon kuviakaan! :D

    VastaaPoista
  2. Hitsi tuo aura-auto muuten on ärsyttävä kun se tulee aamuyöllä herättään :D Varmaan ollu melkosta yksinään poikien ja koiran kanssa, huhhuh...mien jaksais :D

    VastaaPoista
  3. No en meinannu jaksaa miekään.. elämä on :D

    VastaaPoista