19. tammikuuta 2014

Ehkä tää nyt onki vaan just se mun juttu??

...miksi en ole kirjoitellut ensimmäistäkään lausetta...? ( joo on mulla kaks julkasematonta tekstiä tuossa mutta ne ny saa jäähä koska niistä on viikkoja aikaa :D ), "uudet" ruokailutottumukset on saanu minut uppoutumaan omaan itsenäiseen maailmaan täysin.Pienimmäinen tekee hampaita,mie ruokia, mies käy töissä ja isoveikka saapi pään pyörälle kaikista kommelluksista sekä pakkaspäivät on pitäneet meiät ihan sisätouhuissa tämän viikon. :D

En ala sen kummemmin ittestä jaarittelleen ainakaan nyt.

Ensimmäinen viikko siis Lite- In shapea takana. Tässä pieni kuvaus mitä tuleman pitää:


"Naisille ja miehille, joiden tavoitteena on saada lihaksikkaampi vartalo. Sopii myös heille, jotka haluaa kiinteyttää ja muokata vartaloaan, eikä pudotettavaa rasvaa ole kovin paljoa. Tavoitteena muokata ja tiivistää vartaloa. Hankkia lisää lihasta. Vältytään epäterveelliseltä jojo-laihdutukselta, eli pysytään saavutetuissa mitoissa,syödään proteiinipainotteisesti unohtamatta hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja. "


Omasta mielestä olen tehnyt kaiken tosi "jäntillisesti"(meillä on ollu isällä ja pojalla kaikenlaisia herkkuja ; donitsia, oi geishakeksejä sekä fasupaloja ym...) vaikka ihan niin tarkka ei tarvitsisi mulla kuitenkaan olla koska pienempi roikkuu vielä tississä muutamia kertoja päivässä, jo sekin vie aineenvaihduntaa aika kiivaaksi kaiken muun lisäksi, mutta minkäs teet, helpoimman kautta en mee, keltä lie periny! Lisä inspiraatiota ja hyviä neuvvoja/ohjeita oon saanut omalta siskolta sekä oon aina välillä lueskellut blogeja sieltä sun täältä. 


Syön siis 5 krt/pvä ja ennen tuli syötyä 4 joten hirveää muutosta ei sinänsä ole mutta lautasmalli on kyllä muuttunut, ei ehkä niinkään mitenkään isommaksi aamiaista lukuunottamatta mutta terveellisemmäksi ja koen tämän hyväksi koska muutosta on tullut jo. (aloitin treenauksen jo 5 päivää ennen valmennuksen alkua ja varsinainen ruokavalio alkoi 13.1 )

Mieliala on heitelly aikalailla ylä ja alamäkeä koska välillä nälkä hiipii tooosi pahasti,aamuyöllä varsinkin ku herään yösyötölle maha kurnii, ei mikään mukava tunne, lasi vettä ja takasin pehkuihin oottaan että saan veettyä sen smoothien naamariin! Tämä on kuitenki ohimenevä tunne, pienten kanssa ei vaan yksinkertasesti ehi syyä aina sillon ku olis nälkä, mutta nyt oon osannut pitää siitä huolen että syön, ennenku tulee nälkä. Pääasia kuitenkin että pienet ensin, sitten syön vasta itse, olkoot vaikka 4h viime syönnistä menny ja vaikka kuinka heikottais, thats meeee :D 

Vähän ehkä risoo mieltä tämä dieetin ajankohta, kun meille on tulossa tytsyjen kanssa mökkireissu, mutta en aio ottaa siitä sen suurempaa ressiä.. Syön ja juon, mitä nyt kohtuullisuus tässä tarkoituksessa meinaa, se jääpi nähtäväksi :) 


On ehkä vähän vielä hakusessa tää kirjottaminen, mutta Treenaamalla kait siitäki hyvä tulee! ;D


Ajatuskaa ei oikeen juokse koska alkaa olla juurikin mun päivällisaika...! Mulla on kaaameeee nälkä! Jännä juttu että sitä nykyään kattoo kelloa ja odottaa sitä seuraavaa syömiskertaa.. Mie oon varmaan niiin pulassa jos tästä määrästä jotain vähenee!??


3 kommenttia:

  1. aivan huippuhyvähän tää teksti on! lissää lissää :)

    VastaaPoista

  2. Kiitos systeri :) Itteasiassa ku lukasin tämän ite läpi nyt uusiksi nii ei pöllömpi ensikertalaiseksi?? :D

    VastaaPoista
  3. Jee, mukava ku aloit kirjotteleen ja tsemppiä urakkaan! Enpä tiennykään että sulla tämmönen käynnissä :)

    VastaaPoista