13. helmikuuta 2014

Tätä päivää vähän kuvien muodossa.

Tänään on meillä kotipäivä, minäkään en rasita itseäni tänään muutakuin kokkailuilla, no ehkä vähän täytyy iltapäivästä imuroida kun poikani varmasti siitä muistuttaa vielä! :D
ÄLÄ KOMENNA...Niinpä :D

Aloitimme aamulla O:n kanssa kokkausleikeillä kun pikkuveikka meni ekoille unille.

Tähän leikkiin pitää saada aina mukaan muroja kahdenlaisia ja vähän vettä, "nannia vauvalle" eli velliä:D ja otin kaapista itse myös muutaman matkaan mitä ekana sattui käteen.Joulupukki toi meille brion hellan mikä on ollut kyllä mieluisa, tarkoituksena olisi ostaa tähän se allaskaappi kaveriksi :)Tämä kirja on O:n suosikki tällä hetkellä. :)      


Palapelien tekoa, ei tarvi paljoa enää autella näissä.
Halusin lisätä tämän nallen tänne, kun tänä aamuna se pisti mun silmään tuolta leluläjästä!Tämä on O:n ensimmäinen nalle joka tuotiin meille laitokselle kukkakimpun ja suklaan kera, minä en ollut paikalla mutta se oli kiva yllätys!Nyt se on meidän pienemmän leikeissä ollut mukana ja se herättää kyllä tunteita parin vuoden takaa. Nyt se käärö on sitten jo iso poika <3Pojat alkoivat leikkiä yhdessä ja kerkesin sitten sillä välillä kokkailla, itselleni paistoin kanaa ja kesäkurpitsaa tulisesti, currylla ja rosepippurilla.Hiilareiksi tuli tällä kertaa tumma makarooni.O söi perunaa ja naudanlihakastia jossa oli herkkusieniä ja L kinkkukasvisherkkunsa.Nyt sitten muistin napata kuvankin valmiista ateriasta tänne.Tästä annoksesta punnitsin kanan ja makaroonin raakapainon, muut silmämääräisesti laitettu. Päivällinen on hiukan isompi hiilareiden osalta :)


Tämän loppupäivän aikana olisi tarkoitus käydä kaupassa hakemassa huomiseksi ystävänpäiväleivos tarvikkeita ja ajattelin myös itse maistaa suupalan näistä :) 

Jahas, kahvi sitten jäähtyi kuppiin... :D

6 kommenttia:

 1. Mietin pyytää teitä pihalle, mutta oltiin niin pikkuhetki vain etten sitte viittiny :) Vitsi näyttää herkulta tuo sinun ruoka, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin Pirita ihan samaa, meinasin sulle soittaa, mutta hokasin että kun kello oli jo 15.30 että joko lapset on Henkan kans varmaan pihalla tai sit ootte kotosalla vaan tai jossain niin en soittanut.. Mekin mentiin sitten kuitenkin ulos ja oltiin lähemmäs 2tuntia!! :D

   Poista
  2. Me oltiin aamupäivällä vaan tänään, tuohon aikaan tais olla meillä äiti just kylässä :) Huomenna vois taas kattoa aamupäivästä? Iltapäivällä pakko siivota, pää räjähtää muuten :D

   Poista
 2. Me ei tänään varmaan tulla ulos kun leivotaan ja se imuroiminen jäi eilen välistä niin sekin on suoritettava :D

  VastaaPoista
 3. Hei, kuinkahan sinulle voisi lukijaksi liittyä? Puuttuukohan sinulta kokonaan "liity lukijaksi" gadget. Kantsii lisätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!Juu taitaapi puuttua, lisään sen jos vain suinkin osaan! :D

   Poista