12. helmikuuta 2014

In Shape 13.01.2014-
Nyt siis postaus pelkästään liittyen minuun ja siihen mitä oon työstänyt tässä 5 viikon aikana ja viikkoja on vielä 5 edessä :)

Heti aluksi hieman tuloksia ajalta 11.1.-10.2.2014

rinnanympärys -2cm
lantio -7,5cm
vyötärö -3cm
käsivarsi -1cm
reisi -1cm
pohje 0,5cm

sekä 3-4kg (tarkkaa painoa en muistanut ottaa) Lihaskuntoni on kasvanut merkittävästi! ja lihaskavuakin on tullut lisää, ei kuitenkaan liikaa ja yritän pitääkkin sen kohtuullisena :) Jalkani ovat selvästi kiinteytyneet sekä vatsan seutu on muuttunut täysin näiden viikkojen aikana, vatsalihakset ovat jopa nähtävillä. Niitä onkin viimeksi nähnyt sitten yläasteen mutta näin 2 pienen lapsen äitinä, olen kyllä saanut tehdä aika kovan työn niiden eteen ja nyt minulla taas on vatsalihakset!.. :) Alakroppa onkin sitten se hankalampi tapaus, se on ollut mulla aina isompi suhteutettuna yläkroppaan.. :/


Tässä on tammikuun aikana tehtyjä reenejä!Valmennus alkoi siis 13.1 mutta minä aloitin säännölliset lihaskuntoharjoittelut jo 8.1 saatuani ohjeet.


Ruokavaliooni kuuluu päivittäin :

-vihannekset
-proteiini(liha,kala,kana..)
-hiilarit(pasta,riisi,peruna/real leipä/jälkiuunileipä)
-raejuusto
-maitorahka
-mehukeitto
-puuro
(-proteiinipatukka, jota harvemmin käytän..)
-palautusjuomana Fastin Whey+

SEKÄ vettä,paljon vettä :) n.3-4 litraa päivä, välillä maistelen jotain vichyä mutta olen huomannut että se pistää turvottamaan joten sitä menee hyvinhyvin vähän nykyään..

Alussa olin hirviän tarkka grammojen suhteen, kaikki puntarin kautta lautaselle, en enään,ne menee silmämääräisenä lautaselle, varsinkin vihannekset ja raejuusto. Enemmänkin tulee punnittua se raakapaino lihalle,kanalle tai kalalle sekä hiilareille koska niitä on niin erikokoisia ja silmän on vaikea määritellä näitä, minusta..

En ole mikään kokkausihminen sen kummemmin, mulle riittää perusruoat jotka on lätkitty lautaselle, en kyllästy,ihme kyllä tässä tilanteessa!
Ruoka maistuu enkä ole tuntenut nälkäkuolemaa vielä kertaakaan mutta pidän tunteesta kun saa alkaa syömään hyvällä ruokahalulla :) 
Ruuista en ole kuitenkaan hoksinut ottaa kuvia vissiinkään yhtään!

Olen hyvin itsepäinen ihminen, vaikka annankin helposti periksi joissakin asioissa, tässä en. Tämä on minun projekti jonka olen pitkään halunnut suorittaa ja nyt aion tehdä tämän vaikka vaikeuksien kautta loppuun, tosin vaikeaahan tämä ei mulle ole, pohjalla on kuitenkin parin vuoden liikuntatausta, jumpat ja muutenkin yleiskuntoni on ollut hyvä ja raskausaikanakin jaksoin sitä ylläpitää joten kaikki on helpompaa..

Tulee ja on tullut niitä päiviä kun mie niiiin haluaisin oikiasti jotaki Subin sämpsykkää tai hampparia jostain, maraboun dominolevyn! pandan täytelakupussin prkle!!Mie En vaan niitä nyt syö thats it! Aion alkaa pitämään karkkipäivän kerran viikkoon, muuten menee höpöksi, meni joulun jälkeen jo, alkoi kertyä ylimääräistä selän puolelle, jenkkakahvoihin,reisiin,käsivarsiin ja mahaan; tuli yksinkertaisesti hätä!

minun herkkujen syönnit tässä dieetin aikana (reissu Rukalle ja yks lauantai) mahtuu yhdelle kädelle ja sain tuosta lauantaisesta vain järkyn hien ja pöhnän joten yritän pitää ne herkut poissa, herkuttelen sitten vaikka kunnon tuoreella sämpylällä jos pidän niitä päiviä vielä... ;)

Vaatteet, varsinkin paidat ovat alkaneet käydä isoiksi, semmosiksi liian löysiksi, en välttämättä jättäisi niitä käyttämättä mutta mahtuisin varmaan pienempiinkin nykyään. Kesävaatteet menevät kaikki uusiksi, olenhan nämä kaksi lasta viimeisillään odottanut juuri kesähelteillä joten teltta päällä en meinaa ensi kesänä kuljailla, nyt voi ostaa jopa jotain mitä ei ole koskaan kehannut päällä pitää, ihan oikeita kesävaatteita!

Laitan tähän loppuun muutaman kuvan itsestäni, sanokaa mitä sanotte, en ole nähnyt moniakaan tuttuja pitkään aikaan, jotenka tässä teille vähän mitä minä olen nykypäivänä :D


Joulukuu 2012....(laitoin tämän vähän vertailun vuoksi..)

Joulukuu 2013
En tiedä miltä tämä muiden silmiin näyttää, mutta itse alan olla näihin muokkauksiin tyytyväinen, tosin voiko koskaan olla täysin tyytyväinen itseensä?!
Helmikuu 2014
Oletko sinä (minulle tuntematonkin) ollut koskaan tällaisessa mukana ja jos olet, miten koit sen, saitko sen mitä olit tavoitellut ja miten jatkossa? :)
Olisi mielenkiintoista kuulla myös muiden kokemuksia :) 
7 kommenttia:

 1. Kyllä tosiaan muutoksen huomaa, ja huomas kyllä vaikka oli ulkovaatteet päällä! Ihan mahtava saavutus jo tähänki asti :) Itelläki pakko pienentyä sitte tämän raskauden jälkeen ainakin sen 15kg ettei vaan puhkea se kakkostyypin diabetes...voin sitte kysellä sulta neuvoa ;D

  VastaaPoista
 2. Huomaako sen niinki hyvin :D Tosin mulla ulkovaatteet alkaakin roikkua päällä, varsinkin takki, ensi talveksi talvivaatevaraston uusiminen edessä! Tottakai voit kysellä, mie voin jelppiä ;)

  VastaaPoista
 3. SIIS SULLAHAN ON KASVANU HABA!!!! :D

  VastaaPoista
 4. On vain muutosta! Kanttii nyt räpsii vaan paljo kuvia ja samois asennois niin näkee muutoksen parhaiten, nää on aina niin hauskoja ennen ja jälkeen kuvat siis :) Ei muutako treeni-intoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jobse!Juu tuo peilin eessä räpsyttely vaan syö vähän tuota motivaatiota kun mikään ei tapahdu hetkessä. Nyt ollaanvähän hölläilty tämän ruokavalion suhteen kun meinaapi tosissaan aineenvaihunta olla melkosen kiivas!Treeni-into on ja pysyy ja nyt kun sain suksetkin, voin käpästä tuossa iha vieressä ladulla aerobisen suorittaan!Helppoa :)

   Poista
  2. Se on kyl tosi! Vaatii pitkäjänteisyyttä mut sit kuvista kyl huomaa pienetkin erot jälkikäteen vaik sillä hetkellä tuntuu et ei mitään muutosta mihinkään! Ihan huippua et sieki kahen lapsen kans jaksat viel touhuta ja liikkua niin paljon, ei monet mammat jaksa!

   Poista