16. toukokuuta 2014

Niin paljon kaikkea!

Nonni.
Aika taas hupenee ja eihän mulla oikeesti oo aikaa tänne kirjotella montaa kertaa viikossa ts. en jaksa ajatella päätäni puhki mitä kirjoitan joten nyt on muutama asia mielenpäällä..

Ensinnäkin, facebookin kautta on tullut mainostusta tällaisesta kuin LivBox josta en tiennyt sen koommin vaan otin selvää koska kuulin että se olisi kosmetiikkatuotteita(4-6kpl) sisältävä, kerran kuussa tuleva edullinen paketti! Itsehän en meikkejä tms ostele enää juuri lainkaan, mitäpä mie niillä, kun en mie missää juuri käykkään ( kaupassa, ulkona..) :D hah!

**LivBox saapuu kotiisi kerran kuukaudessa. Avaa ovi yllätykselle, kokeile tuotteita ja ilahdu!Livbox on yllätys, jonka sisältöä et tiedä etukäteen, mutta joka tuo varmasti hymyn huulillesi**  (lainattu livboxin sivuilta)

Kannattaa käydä kurkkaan jos kiinnostaa ja laittakaa mulle sähkäriosoitetta niin voin laittaa kutsun jossa voi liittyä tilaamaan! :) Itsekin tilasin!

Ja liikunnan puolelle.. :D

Kävin toissapäivänä pitkästä aikaa BodyPump tunnilla ja treeni oli erittäin kova, niinkin kova että sain hurjasti nestettä toiseen hauikseeni ja se kipeytyi siis levon kannalta nyt menee muutama päivä..Vieläkään en saa käsiäni suoraksi täysin :D

Olen myös alkanut kyykkyhaasteeseen jonka olen itse itselleni huvin vuoksi asettanut :D Viimeksi (tiistaina) meni 75kyykkyä 8kg kahvakuulan kanssa tehtynä. Teen joka päivä vähän erilaisia kyykkyjä niin ei pääse ykstoikkoiseksi :D Kyllä se siitä, periksi en anna ja loppuun asti mennään, katsotaan tuleeko kuun lopussa 250 kyykkyä vai vähemmän tai sitten enemmän??? ;D

Siinä näkyy vähän huonosti kylläkin turvonnut käsi ja punertava alue. Ei kipuu ei hyötyy ..Auts.
Ollaan paljon lasten kanssa nyt ulkoiltu vaikka sää ei ole ollut ihan parhaimmasta päästä, kova tuuli ja viileä, kolea ilma.. mutta kun mukavaa puuhaa ja kivaa juttu/leikkiseuraakin on niin miksipäs ei! :)
Nyt pyykit narulle ja laittamaan lapsille hedelmiä välipalalle valmiiksi!

Seuraavaan postauksen voisin koittaa laittaa kuvia mitä olen saanut napsittua lähiaikoina ja kertoa vähän meidän kesäsuunnitelmista ja muusta.. 

Lepposaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. voivoi, pikkasen kateellinen oon tuosta sun maha-alueesta ;) mulla niiin löysää vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höps se kyl kerkee lähteä sullaki! Vastahan sie synnytitki ;)

      Poista