21. toukokuuta 2014

Pientä lomasuunnitelmaa..Päätimme tänä kesänä, kun saimme yhtäaikaa viettää lomat, lähteä vähän käymään jossain muuallakin kattelemassa ja meidän onneksemme mies voitti töistä lahjakortin, jolla saamme majoituksen ja paikaksi valittiin Oulun Eden.  (olen tainnut itse vain kerran joskus käydä!)
Me kun olemme molemmat vuorotyössä, niin on todella hankalaa järjestää aikaa reissuille töiden lomassa joten nyt siihen on vihdoin tilaisuus eikä tarvi murehtia kun tullaan kotiin että pitäisi seuraavana päivänä jo lähteä töihin, vaan saadaan ottaa vielä rennosti senkin jälkeen jonkin aikaa :)
Majoitumme siis hotelliin viikonlopuksi ja ajattelimme myös vierailla kummityttömme luona. Mistäpä sitä tietää jos päätetäänkin ajella siitä vielä johonkin ..:) Meillä kun on kokonainen kk yhteistä aikaa <3

 Lapset ovat omasta mielestäni vielä sen verran pieniä että se matka riittää meille näin ihan ensimmäiseksi pidemmäksi, kun toinen sitä ei kuitenkaan sitten muista :) Ehkä seuraavan reissun teemme sitten etelämmäs, jossa meillä molemmilla on sukulaisia :) Reissata kyllä kerkiää!

O on ollut niin arka uusille asioille viime kesänä ettei ole uskaltautunut edes rannalla juuri räpiköimään vedessä, saa nähdä miten nyt käy kun menemme kylpylään.Uskon että tykkää kovasti kun olemme kaikki yhdessä ja L osaa jo istua ilman tukea, niin heistä on seuraa toisillensa jo paljon! Hiukkasen helpompaa sitten senkin puolesta jo toteuttaa tämä..Vähän kyllä kieltämättä jänskättää miten selviydymme siellä :D Kääks! 


2 kommenttia:

  1. Me käytiin keväällä muksujen kanssa Oulun Edenissä ja se oli kyllä mukava paikka perheellä lomailuun. Oikein onnistunutta reissua ja ihanaa lomaa teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Luulen että reissusta tulee kiva, päästään kerrankin kotiympäristöstä kaikki pois niin onhan se meille jokikiselle jonkinlainen loma :)

      Poista