19. kesäkuuta 2014

Täsä mä ny ooon!

Ja tuloksena on se vartalo, missä en ole koskaan ollutkaan joka on vieläkin hieman outoa!
Miksi?No siksi että en osaa edelleenkään ottaa kaupasta pelkästään sitä pienempää/pienintä kokoa mukaani sovituskoppiin vaan otan vieläkin varalta samaa kokoa kuin puoli vuotta taakseppäin :D

Olen alkanut muuten "harrastaa" juoksua(viikossa pyrin 1-3krt)ja tässä taannoin juoksin viikkoon 24km;en kävele jos lähden juoksemaan enkä pysähdy jos ei ole pakko :) 
Se on niin helppoa ja mieltä kohentavaa, avata ovi ja laittaa musa täysille, sit annetaan vaan mennä! Ikinä en oo juoksusta tykännyt, nyt oon sen opetellut :)

Tuolta löytyi kätköistä Lite In Shape aikana otettu kuva niin laitoinpa tähän yhen silloisen ja nykyhetken.. Kyllä siellä vielä jotain on ja jotain ehkä vielä olisi tarkoitus toteuttaa, joskus .. :)(veskissä valaistus oli parhain :D )
6.2.2014


Pitäisi tehdä postausta myöskin hieman meidän Oulun kylpyläreissulta jahka ehdin syynätä kuvia läpi, niitä kun on niiii paaaaljon :D Sitä olisi siis seuraavaksi luvassa.. Tovi saattaa vierähtää niinkuin näkkyy näissä mun kirjoituksissa nykyään, ei oo ainakaan "liikaa" vapaa-aikaa :D Nytkin mies lähti kaverin luo saunomaan ja lapset ovat pari tuntia nukkuneet, itsehän vain olen ollut, istunut ja otan kohta jotain hyvää iltapalaa nam ja painun pehkuihin <3 

Näihin tunnelmiin taas..Mukavaa Juhannusta kaikille ja pitäkää läheisistänne huolta, meillä se menee kotona grillaten ja oleillen, melkein päivä muiden joukossa :)
2 kommenttia: