25. tammikuuta 2014

HuHuuiHuHuuuui !
 Aamuhommat alkaa olla meillä tältä osin ohi, on tehty puurot kahta eri sorttia, minulla ja lapsille, pyykkiä pesty, ruokittu ittemme, imuroitu, siivottu lelut O:n huoneeseen, sitten menikin L päiväunille ja oli minun aikaa jumpata. Karkeasti sanottuna kyykkäsin ainaki 100 toistoa tänä aamuna ja nyt jalat on muusina, tämä tunne on vaan aika mahtava ja onneksi ohimenevä :)Tähän väliin voisin muutaman kuvan laittaa meidän kodista mitä mulla nyt niitä on näpsittynä.. :) Eli rivitalo kolmion päätyasunto(vuokra), 73 neliötä :) 
Olohuonetta 

Keittiö hämärässä tänä aamuna :D

O:n huone, joka muuttuu kyllä kertaheitolla, kun veljekset pääsevät samaan huoneeseen. Eipä täällä kyllä juuri leikitäkkään, kaikki on aina olohuoneessa :D Sängyn vieressä on vielä ikean lokerikko ja töllö :) Kaapistot vasemmalla.

Kyllä nyt täytyy taas alkaa laitteleen sapuskoja meille kaikille, että päästään syömään oikeaan aikaan,rytmit on tärkeitä  ja koitan pitää niistä mahollisimman tarkkaan aina kiinni. Ihan joka kerta se ei onnistu, mutta parhaani yritän tässäkin!

Luulin tämän päivän olevan taas kamala pakkaspäivä,asennoiduin jo siihen , mutta mittarissa ei oo enää ku -12, mukavaa!  :) Joten tänään voisi olla pieni lenkki paikallaan ja jos ei oo ihan pakko mennä kauppaan aion ulkoilla lasten kanssa ;)


2 kommenttia:

  1. Jotaki uutta taitaa olla, minusta tuntuu et viimeksi oli eri matot olkkarissa ku käytiin? =) Ja keittiönpöytäki oli toisin päin. Tuntu muutes paljon kylmemmältä tuo ilma, tuuli jotenki tosi kylymästi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noup, ei oo muutaku keittiön verhot "uuet" :D matot vaihtoi paikkaa vain keskenään :) Katoin kans ikkunasta että tosi ikävästi kyllä tuulee että paleltuukohan tuolla naama ku lähtee pihalle :D

      Poista