25. tammikuuta 2014

Taas näitä 'neljän seinän päiviä'...

(tätä puhelin ei eilen suostunu julkaisemaan jostain syystä niin se tuli nyt.. ) 

Nonni meni sohvanpohja hommiksi eli väsyttää niin pirusti!! Pikkuinen nukkunut 20.00 asti ja isoveikka tuolla katselee kirjaa nätisti omassa huoneessaan. Meinasi olla kiukku, meillä molemmilla.

Päivät väsyttäviä ja pitkiä kun sisällä ollaan pakkaselta ja ukkokultaki iltavuorossa joten käytännössä koko viikko on taas oltu suurimmaksi osaksi yksin lasten kanssa.. kyllä se välillä voimille ottaa tämäkin, varsinki nyt kun meillä oikeasti syödäänki koko ajan ! Jatkuvasti saa olla hellan ääressä mutta semmostahan tää ny vaan on.. vaatii totuttelua taas kun meiän vauvva on alkanu syömään jo myös sen 5krt/pvä, yritän ajoittaa ne aina samaan aikaan omaan rytmiini niin olis edes vähän sitä 'vapaata'  aikaa, nii mitäs se sit onkaan.. ?

Mulla alkaa 2 viikko kohta olla tässä rosessissa ohi, tai no reenien osalta melkeenpä  3:s . Jännä miten nopeaa menee aika ja musta tuntuu että aika hyviä tuloksia on luvassa jos vaan jaksan tätä tarpeeksi, välillä tuntuu ettei oo muuhun aikaa, eikä kyl ookkaan ja mietin oonko ihan jopa itsekäs kun aikaa menee itseeni enemmän.. ?? Tuntuu jotenki väärältä mut kohtahan tämä sit loppuukin.. tai no ei ihan kohta.. jos tätä vauhtia menee 'kehitys' lopetan tämän  tiukan noudattamisen jo aiemminkin.

Nyt väsyttää sen verran että otan kohta iltapalan lautaselle ja painun nukkuun ! Jos ensiyönä jo nukuttais putkeen heräämättä nimittäin viime yö meni yhdellä syötöllä kun lisäsin päivällä soseiden määrää... !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti